SLAGERIJ

Sinds 2016 is Slager Traiteur Thonny Teerling in handen van Willard Havinga. De slagerij is door de jaren heen gegroeid van een pure slagerij naar een allround eetwinkel.  Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ons assortiment is huisgemaakt. Kwaliteit van het beste vlees, met pure ingrediĆ«nten en bereid met passie voor lekker. Vers vlees, fijne vleeswaren, specialiteiten en ambachtelijke worstsoorten uit eigen worstmakerij. Voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!

WORSTMAKERIJ

In onze worstmakerij maken wij tal van soorten worst. Wat dacht u van onze topper, de Groninger droge worst? Maar ook leverworst en grillworst, boterhamworst en schouderham en bijvoorbeeld gehaktballen, slavinken en rolladeschijven.
Al jaren is Gerben ons vertrouwde gezicht in de worstmakerij. Hij kent de fijne kneepjes van het vak en maakt elke week weer honderden kilo’s aan worst!

CATERING

Onze cateringafdeling is in handen van Amy. De afgelopen jaren hebben wij hier heel hard aan gewerkt en inmiddels zijn wij bijzonder trots op de diverse soorten catering die wij verzorgen.
Van een heerlijk buffet, tot een prachtige hapjesschaal en van een lekkere salade tot bijvoorbeeld een catering op locatie. Ook hierbij is passie ons uitgangspunt en daarom maken wij vrijwel alles in eigen huis.

MAALTIJDEN

Ons succesnummer, de maaltijden uit eigen huis.  Drijvende kracht achter de maaltijden is Marodi. Met haar jarenlange ervaring in diverse (top)restaurants is zij een welkome aanvulling in onze slagerij. Mede hierdoor hebben wij onze maaltijden naar een hoger niveau weten te tillen en kunnen wij u een breder aanbod presenteren.
De komende tijd zullen wij hierin nog meer stappen gaan maken. Ook voor de maaltijden geld, al onze maaltijden worden volledig in eigen huis bereidt, met verse ingrediƫnten, gezonde keuzes en vooral een flinke portie passie!

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.

Winkelwagen