RUNDVLEES VAN 'T GRONINGER LAND

Ons rundvlees komt van ‘t Groninger land, Westerlee om precies te zijn. De runderen grazen daar in een prachtige weide en hebben een goed bestaan. Voor het afmesten worden de runderen in ruime stallen geplaatst. Die kwaliteit proeft u terug in ons rundvlees. Voor meer informatie kunt u klikken op de afbeelding.

VARKENSVLEES UIT DE STREEK

Ons varkensvlees komt van het Friese land en draagt de naam Porc Locale. Wij zijn ons met z’n allen steeds bewuster dat de herkomst van vlees er zeker toe doet. Daarom werken wij met varkensvlees van boeren uit de streek. Porc Locale varkensvlees is daardoor malser, sappiger en intenser van smaak. Doordat het vlees doordragen is met intramusculair vet, heeft het vlees een zeer fijne malsheid en dat proeft u direct. Ontdek zelf het aangenaam lekkere Porc Locale varkensvlees uit de streek. Dé kwaliteit waar wij als slagerij achter staan!

Voor meer informatie kunt u klikken op de afbeelding.

SCHARRELKIP, HEERLIJK, EERLIJK

In onze winkel verkopen wij scharrelkip. Onze scharrelkip is een kip met een ouderwets lekkere smaak. De kippen die hiervoor in aanmerking komen zijn opgegroeid in Nederland en hebben de ruimte om te scharrelen. Het kuiken krijgt direct een verwarmde plaats in een stal voorzien van stro. De stal is voorzien van daglicht, afleidingsmaterialen en beschikt over een overdekte uitloop. De scharrelkip scharrelt in diervriendelijke omstandigheden en groeit in haar eigen tempo. Deze omstandigheden zorgen voor een stress-arme en dus een gezonde scharrelkip.
De scharrelkip krijgt 100% plantaardig voer wat speciaal gemaakt is van tenminste 70% granen. Het voer wordt met de hand uitgestrooid in de stal om de kippen lekker vrij van stress te laten scharrelen. Ze hebben 24 uur per dag beschikking over vers water. De scharrelkip krijgt geen groeiverbeteraars toegediend en er is ook geen sprake van het preventief toedienen van antibiotica.

Wij kunnen garanderen dat de scharrelkip met de grootst mogelijke zorg voor milieu en diervriendelijkheid een mooi leven heeft gehad. De Dierenbescherming ziet hierop toe en geeft dit product het Beter Leven 1 ster keurmerk.

Kenmerken
- Nederlandse scharrelkip
- Langzamer opgegroeid
- Verwarmde stallen
- Meer ruimte
- Natuurlijk dag- en nachtritme
- Overdekte uitloop - Aandacht voor dierenwelzijn
- Zonder toevoeging van groeiverbeteraars
- Antibiotica niet preventief toegediend
- Beter Leven 1 ster gecertificeerd

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.

Winkelwagen