Beton storten week 17

Bouwwerkzaamheden week 15-17

Datum: 01-05-2023

De eerste weken zijn voorbij gevlogen. De vetvangput is geplaatst, de riolering is aangesloten en onder de vloer is een indrukwekkend systeem van mantelbuizen, riolering, waterleiding en elektra aangelegd.

Vanaf week 17 is er begonnen met ‘zichtwerk’. Vanuit de oplevering zat er een enorm gat in mijn vloer, welke bedoeld was voor de vriezer (deze wordt meestal verdiept geplaatst, zodat er geen opstap nodig is). Dit gat was echter veel te groot en moest opgevuld worden met beton. Dat is inmiddels klaar en ziet er goed uit!

Werkzaamheden week 18

In week 18 zal de cementdekvloer gestort gaan worden. De vloer wordt op maandag eerst geprimerd, waarna op dinsdag een gietvloer gegoten wordt. Na een dag harden, kan vanaf donderdag verder gegaan worden met de bouw.

Dat is ook het begin van de echte opbouw! De muren zullen gestukt worden en volgende week zullen de wanden geplaatst worden die de verschillende ruimtes gaan splitsen.

We zijn zeer benieuwd hoe dat er uit gaat zien!

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.

Winkelwagen